Alpha-kurs & Kvällsbibelskola – Start 23 februari

Välkommen att gå någon av församlingens kurser som hålls under 8 veckor nu på våren – Alpha & Kvällsbibelskola. De som undervisar är Roger Stenzelius och Göran Lennartsson.

Alpha-kurs

Vem som helst kan gå en Alpha-kurs, den vänder sig speciellt till dig som har ett intresse av att upptäcka mer om vad kristen tro handlar om.

Kursen pågår i 8 veckor och varje kurstillfälle är indelat i tre delar. Vi äter tillsammans innan vi lyssnar på ett föredrag, därefter samtalar vi i grupper där du får möjlighet att diskutera och ställa frågor.

Plats: Södertörnkyrkan, Patron Pehrs väg 3, Huddinge

Pris: Hela kursen 375 kr

Tid: Torsdagar kl. 18.00, med start den 23 februari

Anmälan skickas här bredvid, men det går också att skicka ett e-post till info@sodertornkyrkan.se eller prata med mötesvärd eller pastor som du träffar i våra gudstjänster om du har frågor kring Alpha.

Södertörnkyrkans
Kvällsbibelskola

Välkommen att vara med i vårens kvällsbibelskola i Södertörnkyrkan!

Vi vill gå djupare in i bibeln för att utmanas och utvecklas. Hur kan vi leva ut bibelns ord i vardagen?

Plats: Södertörnkyrkan, Patron Pehrs väg 3, Huddinge

Pris: Hela kursen 375 kr

Tid: Torsdagar kl. 18.00, med start den 23 februari

Välkommen med din anmälan här i formuläret intill eller direkt till: info@sodertornkyrkan.se

Skicka in din anmälan här!