Alphakurs – Start 18 oktober

Categories: Nyheter

Välkommen att gå Alpha vid 11 tillfällen i vinter! En möjlighet att utforska den kristna tron, ställa frågor och dela perspektiv. Varje kurstillfälle inleds med en måltid 17:00. Det finns också det alternativet att vara med från 17:30 för dem som behöver tid att hinna från jobb, och i det senare alternativet ingår därför inte måltiden. Sedan ett kort föredrag – man tittar på en ny aspekt av den kristna tron varje vecka. Detta följs av en tid för diskussion, där gästerna kan ställa frågor och bidra med sina åsikter.

Kvällskurs som varar cirka två timmar och pågår följande onsdagar:
18 okt / 25 okt / 8 nov / 15 nov / 22 nov / 29 nov / 24 jan / 31 jan / 7 feb / 14 feb / 21 feb

Pris:
17:00 med lättare måltid – 500kr/termin
17:30 med frukt – 200kr/termin

ANMÄL DIG HÄR!

Vad är Alpha?
Alphakursen är öppen för alla intresserade i att upptäcka vad kristendomen handlar om. Det är en plats där människor kan komma och koppla av, äta, dela tankar och utforska meningen med livet.

Vem är alpha för?
Alphakursen är främst avsedd för personer som är nyfikna på den kristna tron men är öppen för alla som vill delta.

Varför delta i Alphakursen?
Gästerna kommer på Alphakursen av många olika skäl, en del vill undersöka om Gud finns och vissa har frågor de vill diskutera. Många gäster har aldrig varit i kyrkan och andra kan ha gått i kyrkan, men känner att de aldrig haft en personlig förståelse av den kristna tron.