Hembakt – självklart!
I Café Växthuset kan du avnjuta varma och kalla mackor, enklare varmrätter, fräscha sallader och givetvis vårt hembakta fikabröd. Utsökt kaffe av olika sorter serveras hos oss, du kan även välja en hel termos för dig och ditt sällskap.Ta gärna med dig din laptop och nyttja vårt trådlösa nätverk medan du fikar för att surfa eller få jobbet gjort i en trevlig miljö. Sitt i caféet eller i någon av våra soffgrupper på övervåningen.Har du frågor, eller vill du göra en beställning?

Maila oss på cafe@sodertornkyrkan.se

Öppettider: