Huddinge Konferenscenter söker konferenschef

Categories: Arkiv

Om oss

Huddinge Konferenscenter fokuserar på dagkonferenser med effektiva möten. Vi har sju konferenslokaler där den största tar 300 personer och matsal för 100 sittande. Verksamheten inrymmer även ett café där fika och lunch erbjuds under vardagar. Vi tillagar all mat från grunden och lägger stor vikt vid bra råvaror, service och kvalitet. Ofta följer vi kunden hela dagen då vi erbjuder en helhetslösning med förmiddagsfika, konferenslunch samt eftermiddagsfika. Vi är ett arbetslag där alla hjälps åt och arbetar över gränserna, allt för kundens bästa.

Verksamheten bedrivs centralt i Huddinge i ett nybyggt hus som ägs av Södertörnkyrkan. I huset finns förutom konferenslokaler och café; kyrka, idrottshall och Secondhandbutik.

Vår konferenschef går vidare till nya uppgifter och vi behöver därför någon som tillsammans med oss kan driva och utveckla vår konferensverksamhet.  Hos oss får du arbeta i en trevlig miljö tillsammans med erfarna medarbetare.

Vi erbjuder dessutom:

  • Flexibelt arbete där du till stor del styr ditt arbete och dina tider på egen hand.
  • Ledighet i samband med juluppehåll, höst- sport- och påsklov. Lång semesterledighet under sommaren.
  • Friskvårdsbidrag.

Om arbetsuppgifterna

Som konferenschef kommer du att ansvara för försäljning, personal, ekonomi, bokning och genomförande av konferens. Rollen innebär ett helhetsansvar och förutsätter en god förmåga att hantera flera arbetsuppgifter parallellt. I dagsläget ingår personalansvar för sex fastanställda samt timanställda. En stor del av arbetet handlar om att etablera goda relationer med nuvarande och potentiella kunder. Det är ett fritt arbete med möjligheter att utveckla verksamheten. Dina arbetstider är i huvudsak måndag – fredag, men enstaka kvällspass och lördagar förekommer.

Om dig

Vi söker dig som är serviceinriktad, ansvarstagande och positiv. För att fungera väl i rollen ser vi även att du är stresstålig, initiativrik och drivande. Vidare är det viktigt att du kan arbeta självständigt, men även har förmågan att samarbeta. Det är positivt om du har arbetat med service och konferensverksamhet tidigare.

 

För att söka tjänsten ser vi gärna att du har erfarenhet av arbetsledning.

 

Övrig information
Anställningsform: tjänsten är tillsvidare.
Omfattning: heltid.
Tillträde: så snart som möjligt.
Ersättning: fast månadslön.
Sista ansökningsdag: 2017-06-07.

Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten tillsätts så snart vi hittat rätt person, vilket kan komma att bli innan sista ansökningsdag.

Besök gärna vår hemsida www.huddingekonferenscenter.se för mer information.  Har du frågor får du gärna höra av dig till Johanna Ragnarsson, tfn 070-441 45 99.

Ansök senast 7 juni genom att skicka din ansökan bestående av CV och personligt brev till roger@sodertornkyrkan.se

Välkommen med din ansökan!