Konfa Södertörn

konfa södertörnNU STARTAR VI LÄSÅRETS KONFIRMATION I SÖDERTÖRNKYRKAN!

NÄR?

Torsdagen 18 september kl. 18:00 är du som är 13-14 år välkommen till vår första träff tillsammans med dina föräldrar. Därefter ses vi en gång i veckan fram till slutet av vårterminen. Ett par träffar per termin, samt resan vi kommer göra i maj, blir gemensamma med konfirmander från Sollentuna, Norrtälje och Tyresö. Den första är en kickoff-helg 26-28 september då vi åker till Lejdet utanför Rimbo.

VAD?

Under året vill vi utmana och ge chans till sociala insatser i vårt samhälle genom olika ”social actions”. Vi utgår från den kristna tron i undervisning, samtal och reflektioner. Ämnen vi kommer beröra är bland annat vad är tro?, självbild, materialism, fattigdom och rättvisa, relationer, varför Jesus dör, att följa Jesus, dop, församling, mm.

KOSTNAD

Grundavgiften är 300 kr för hela läsåret. Då ingår en bibel och fika vid varje tillfälle. Kostnad för en avslutande resa till våren tillkommer. Priset för resan kommer inte överstiga 2 200 kr. En mindre matkostnad vid weekends kan bli aktuellt. Vi erbjuder möjlighet till sponsring, ingen ska behöva avstå p.g.a. ekonomiska skäl. Tveka inte att höra av dig om vi kan hjälpa till.

ANMÄLAN

Anmäl dig så snart som möjligt, men även om du inte hunnit anmäla dig så är du välkommen till första träffen 18 september för att prova på.

HUVUDLEDARE:

Roger Stenzelius och Linda Asp