Konsert BENESSER

freda LIVE och Södertörnkyrkan presenterar konsert med Benesser!

30 maj 20.00 kommer ett av Sveriges mest spännande band att beträda scenen i Södertörnkyrkan, Huddinge.

Plats: Södertörnkyrkan, Huddinge (Växthus1)
Datum: 30 maj 20:00
Entré: 50 kr

Benesser från Dalarna har sedan de släppte sitt debutalbum The Start Of Something New hunnit med flertalet festivaler, konferenser och är ett återkommande band på till exempel Frizon och Gullbrannafestivalen. Trion har spelat tillsammans länge och har därmed utvecklat ett unikt och personligt rocksound.

Benesser har hyllats av såväl Nicke Borg (Backyard Babies) i Bandit Rock. Erik Hellström beskriver i sin recension i GAFFA.SE skivan som ett modernt mästerverk:

”The Start Of Something New lever upp till sin titel. Det är en start på en ny era av storslagenhet och den börjar nu. Dalarna-pojkarna i Benesser har skapat ett tidlöst mästerverk, den mest fulländade skivan på flera år. Låt denna succé fortsätta i decennier framöver.”

Konserten är ett drogfritt event som anordnas av Södertörnkyrkans ungdomsarbete – freda LIVE. Vi välkomnar alla att fira in sommaren med oss och Benesser.

Benesser1Benesser