Konsert: Evelina Gard & Södertörn Gospel 6 maj 18:00

EGSG-tv

Vi välkomnar dig till en konsert denna lördagkväll i maj;
Evelina Gard, med sin fantastiska röst i kombination med Södertörnkyrkans egen gospelkör – Södertörn Gopsel.

Pris: 110 kr
Biljetter köps i samband med gudstjänster i Södertörnkyrkan, samt i dörren innan konsertstart.

Sagt om Evelinas fullängdsalbum This is another day:
”Rösten har hon, förmågan att snickra melodier och arrangemang likaså. Och producenten Magnus Ahlgren har med fingertoppskänsla låtit allt ramla på helt rätt plats. Och som om inte detta vore nog så är texterna strålande. Personliga, ärliga, äkta. Här sjungs gudskärleken, förtröstan, hoppet och upprättelsen ut på ett sånt sätt att det berör mig mer än något annat jag hört på mycket länge.” – Carl-Henric Jaktlund, skribent för tidningen Dagen

Parallellt med sin sångkarriär har Evelina arbetat som sångpedagog, demo- och körsångerska, låtskrivare och arrangör. Hon har medverkat på många andra artisters skivor, bla Celine Dion, Michael Jonsson, The Master’s Voice, John Stoddart och Bengt Johansson och även samarbetat med välkända svenska låtskrivare, musiker och artister som Carola, Putte Nelsson och Anders Bagge. Evelina är också en mycket uppskattad körledare, och driver egen stor körverksamhet i Huddinge för barn.

Arrangör: Södertörnkyrkan och Bilda
Vi frågor angående biljetter, kontakta Marcus Wallin (08-58891889)