Kvällsbibelskola ABC

Nu under hösten 2020 får du möjlighet att få en fördjupning i ett antal bibelböcker genom Kvällsbibelskola ABC. Kvällsbibelskolan är ett samarbete mellan ett antal pingstförsamlingar och pingstpastorer i Stockholm.

Södertörnkyrkan | Patron Pehrs väg 3, Huddinge
Torsdagar klockan 18.30—20.30 (med start den 8 oktober 2020)

Vi kommer att gå igenom följande bibelböcker: Rut, Nehemja, Ester, Jona, Gal, Jak, 1 Joh och 1 Petr.
De som undervisar är: Monica Werner, Tina Fosselie, Annika Bertilsson, Sven-Gunnar Hultman, Hans-Erik Bylund, Tomas Wijk, Emmanuel Alenklint  och Manuel Henriques. Målet är att du får en fördjupad förståelse för dessa böcker med  konkret undervisning om vilka lärdomar vi kan dra för våra egna liv.

Det kommer med anledning av Coronapandemin vara inspelad undervisning som visas i Södertörnkyrkan. Lektionerna är två (2) gånger om 45 minuter.

Anmäl dig senast den 4 oktober genom skicka en epost till
info@sodertornkyrkan.se och betala
avgiften 200 kr som sätts in via
SWISH 123 602 54 49 eller på BankGiro 231-6479

Möjlighet till samtal om undervisningen kommer att finnas. Det kommer även att serveras frukt mellan lektionerna.

VÄLKOMMEN!