Kvinnofrukost lördag 16 november

Kvinnofrukost med tema: ”Läkedom för själen”

Lördagen den 16 november kl. 9:00 är det kvinnofrukost i Södertörnkyrkans café. Anethe Carlsson som är pastor i Skärgårdskyrkan på Värmdö kommer och talar.

Samtidigt som vi får lyssna till ett spännande och inspirerande föredrag äter vi frukostbuffé tillsammans. Ta med dig din väninna, mormor, mamma och/eller din dotter och kom!

Hela denna tillställning kostar endast 120 kr/person, och betalas på plats den 16 nov.

Eftersom det är ett begränsat antal platser så behöver vi din anmälan snarast, men senast 12 november.

OBS! Det finns nu inga platser kvar.

Frukost klar