Kvinnofrukost lördag 8 mars

TEMA: ”DU VET VÄL OM ATT DU ÄR VÄRDEFULL”

Lördagen de 8 mars kl. 9:30 är det Kvinnofrukost i Södertörnkyrkan.

Inga-Lill Grip, som till vardags jobbar på L´Oréal och som brinner för inre och yttre skönhet kommer och talar. Hon kommer också att visa vilka trender och nyheter som kommer i vår på make-up och hudvårdssidan.

Samtidigt som vi får lyssna till ett spännande och inspirerande föredrag äter vi frukost tillsammans. Ta med dig din väninna, mormor, mamma och/eller din dotter och kom!

Hela denna tillställning kostar endast 120 kr/person, och betalas på plats den 8 mars.

Eftersom det är ett begränsat antal platser behöver vi din anmälan snarast, men senast 2 mars.

Frukost klar