Kvinnofrukost med Soheila Fors – 19 november

Kvinnofrukost 09.30 – 11.30 i Södertörnkyrkan
Tema: Kärleken blev mitt vapen
Kostnad: 125 kr
Inkl. även eftermiddagen och då inte bara kvinnor utan alla intresserade och speciellt de som arbetar med invandrare.

Seminarium 14.00 – 17.00 i Gamla Skolan Huddinge

Tema: Bakom varje fönster bor ett hjärta

Soheila Fors är kurd och kommer från Iran. Hon är omvänd muslim och kristen sedan flera år. Bor i Karlskoga och är gift med en svensk pastor. Soheila Fors arbetar som verksamhetsledare för Tehuset i Karlskoga, samt som föreläsare och inspiratör. Hennes specialområden är hedervåld och gruppkultur.

År 2012 blev hon framröstad som Årets bry – sig – om – are i Karlstad stift. Samma år valdes hon till Årets förebild av dagstidningen Dagen. 2013 blev hon en av flera som uppmärksammades av kungahuset för “betydande insatser lokalt, regionalt eller nationellt”.

Hon har skrivit böckerna;  Kärleken blev mitt vapen och nu en ny bok som heter Bakom varje fönster bor ett hjärta.

Arrangörer är Södertörnkyrkan och Svenska Kyrkan Huddinge.

Anmäl dig här!