Konsert med Michael English i Södertörnkyrkan!

ME-Banner 4k-endast namn-samarbete

Konsert med Michael English i Södertörnkyrkan!

För första gången kommer Michael English till Sverige för att göra en konsert. Den blir i Södertörnkyrkan söndagen den 28 augusti kl 18.00. Michael English är en amerikansk sångare som började sjunga i unga år. Han är nu soloartist och är främst känd för sin tid i Gaither Vocal Band.

På turnéschemat står bl.a. Jacksonville (Florida), Oxford (Mississippi) och nu – Södertörnkyrkan Huddinge.
Konserten väntas dra en trogen skara supportar från hela landet, och kanske från våra grannländer!

Biljetter kan köpas här samt i dörren innan konsertstart. Uppdateringar sker på vår hemsida och sociala medier kring evenemanget. Café Växthuset kommer hålla öppet med servering efter konserten.

Boka din biljett redan nu och välj betalningssätt. Betala med ditt kort eller via swish vid insläpp, eller avtalad kontorstid. Vid frågor – ring Södertörnkyrkans kontor: 08-6081010.

Pris: 210kr/biljett