Nyfiken på…

…oss?

Vi är nyfiken på dig och vill bjuda dig på fest!

Måndagen den 24 november 18:00-20:00 vill vi bjuda dig på mat och god gemenskap.

Det är för dig som är lite nyfiken på vilka vi är eller som är ny i Södertörnkyrkan.

Vi vill gärna berätta om vilka vi är och vad som händer i Södertörnkyrkan. Det är mycket spännande saker på gång just nu, men först börjar vi kvällen med att äta tillsammans. Om det finns barn så hoppas vi att de vill följa med. Det kommer finnas möjlighet för dem att pyssla.

Anmälan till ”Nyfiken på…” sker senast 20 november till info@sodertornkyrkan.se eller på
telefonnummer 08-608 10 10.

Nyfiken på