Södertörnkyrkan erbjuder verksamhet för barn och ungdomar. Den är öppen för alla intresserade, kostnadsfritt. Som föreningsdriven verksamhet kan de som deltar själva vara med och utforma verksamheten tillsammans med ledarna. Samarbetet med den nationella ungdomsorganisationen Pingst ung ger stöd till ledarutveckling, underlag till riktlinjer för verksamheten och möjlighet att söka statliga- och kommunala bidrag.

Filii Vi – Barnens kraft hos Gud

Söndagar kl. 11:00
En gudstjänst för barn från 3 år anpassad för olika åldrar och kunskap/förståelse i tre olika nivåer. Den inleds med att barnen deltar i Södertörnkyrkans gudstjänst cirka 15 minuter och därefter går med sina ledare till olika grupper för att ta del av undervisning om kristen tro, sjunga och umgås. Vi vill vara en välkomnande, varm och trygg miljö där barnen trivs och har roligt tillsammans med andra barn och ledare.

• Gudstjänst varje söndag kl 11.00-12.30 för dig som är mellan 3-10 år
  • Vi söker Jesus tillsammans
  • Vi förmedlar bibelns budskap, ber och sjunger
  • Vi har insamling för att bidra till att barn i andra länder ska få det bättre
  • Det är en tid för lek och kreativitet
  • En plats där du kan lära känna nya vänner
  • Det är till för alla barn oavsett tro eller bakgrund

Vill du vara med och engagera dig som ledare i Filii Vi?
Hör då av dig till Johanna Fjällid och Frida Olsson på barn@sodertornkyrkan.se