Södertörnkyrkan är full av människor som ger av sin tid, gåvor och förmågor för att bygga upp en kyrkan för Södertörns människor. Du kan bli del av ett våra team vi har, t ex teknik, barn, ungdom, musik, LP, omsorg  mfl. Vi tror att du har något att bidra med.

Om du vill vara med och hjälpa till på något sätt så är du varmt välkommen att kontakta Marcus Wallin så kan han hjälpa dig vidare. Du kan också fylla i vårt connect-kort som du hittar vid receptionen i samband med gudstjänst.

En gång i månaden samlas ledare/volontärer för vad vi kallar Ledar- & volontärkväll. Kvällen börjar med ett pass undervisning från våra pastorer följt av uppdateringar kring det som ligger framför. Efteråt så träffas många av våra olika team till planering och möten runtom i kyrkan. Detta är ett viktigt tillfälle för alla som är med och bygger vår kyrka och också ett bra tillfälle för dig som vill börja vara med i team.