Gudstjänst – Söndagar kl. 11:00

Det är gudstjänst i Södertörnkyrkan varje söndag, den är öppen för alla. Inslag i gudstjänsten är sång & musik, undervisning om kristen tro och bön. Det är ett tillfälle för gemenskap, egen reflektion och att ta del av egna eller andras uttryck för kristen tro.

Gudstjänst på tamilska – Söndag kl. 14:00-16:00 (Kyrksalen)

Varje söndag erbjuder Södertörnkyrkan gudstjänst på Tamilska. Varmt välkommen! (Fika efter gudstjänsten)
Fredagar (Förbön)  kl 18:00 till ca 19:30 i Örbykyrkan, Västermovägen 64, 125 40 Älvsjö.

Gudstjänst på engelska – Söndag kl. 14:00-16:00 (Vitsippan)

Gudstjänst på spanska/portugisiska – Söndag kl. 14:00-16:00 (Blåklinten)

Kommentera