Gudstjänst – Söndagar kl. 11:00

Det är gudstjänst i Södertörnkyrkan varje söndag, den är öppen för alla. Inslag i gudstjänsten är sång & musik, undervisning om kristen tro och bön. Det är ett tillfälle för gemenskap, egen reflektion och att ta del av egna eller andras uttryck för kristen tro.

Internationell gudstjänst – Söndag kl. 14:00 (En gång i månad)

En gång i månaden har vi internationell gudstjänst där hela gudstjänsten är på engelska. Vi tror att det bräddar vår verksamhet och ger en integration med människor som ännu inte hanterar det svenska språket så bra. Dessa gudstjänster annonseras i vår kalender och våra kanaler på sociala medier.

Gudstjänst på tamilska – Söndag kl. 14:00-16:00 (Kyrksalen)

Varje söndag erbjuder Södertörnkyrkan gudstjänst på Tamilska. Varmt välkommen! (Fika efter gudstjänsten)
Fredagar (Förbön)  kl 18:00 till ca 19:30 i Örbykyrkan, Västermovägen 64, 125 40 Älvsjö.

Gudstjänst på engelska – Söndag kl. 14:00-16:00 (Vitsippan)

Gudstjänst på spanska/portugisiska – Söndag kl. 14:00-16:00 (Blåklinten)