Ungdom

Södertörnkyrkan erbjuder verksamhet för barn och ungdomar. Den är öppen för alla intresserade, ofta kostnadsfri eller med låg avgift. Som föreningsdriven verksamhet kan de som deltar själva vara med och utforma verksamheten tillsammans med ledarna. Samarbetet med den nationella ungdomsorganisationen Pingst ung ger stöd till ledarutveckling, underlag till riktlinjer för verksamheten och möjlighet att söka statliga- och kommunala bidrag.


The House STHLM är ett nytt ungdomens hus med 900 m²

The House STHLM är ett ställe för ungdomar mellan 13-19 år, det vill säga ungdomar som går i högstadiet och gymnasiet. Vi har 900 m² som fylls med aktiviteter och ungdomar. Mitt i Huddinge centrum, 1 min att gå från stationen i Huddinge.

Man kan hänga i vårt café eller spela spel, pingis, tv-spel, minifotboll, basket eller något av allt annat som händer. The House STHLM byggs av ungdomar, för ungdomar, och vill hjälpa dem att upptäcka och utveckla deras gåvor och talanger. En plats som är förebyggande mot droger och alkohol.

The House STHLM finns till av tre primära anledningar: Det skapar en plats där ungdomar kan vara. Ungdomar får delta i kurser i olika kreativa ämnen som skräddarsys efter ungdomars egna önskemål, samt möjlighet till resor med syften att hjälpa andra i behovet.

För mer information kontakta:
Jacqueline Claeson, ansvarig The House STHLM
Jacquelines E-post 073-701 76 94

www.thehousesthlm.com

 

Följ oss på Facebook, Twitter och Instagram!

   

 

DEUS sthlm

Deus – är för dig som är ungdom i södra Stockholm. En plats där du får höra om kristen tro. Samtala, umgås och ha en skön kväll. Välkommen!

Följ oss på Facebook och Instagram!