Södertörnkyrkan erbjuder verksamhet för barn och ungdomar. Den är öppen för alla intresserade, ofta kostnadsfri eller med låg avgift. Som föreningsdriven verksamhet kan de som deltar själva vara med och utforma verksamheten tillsammans med ledarna. Samarbetet med den nationella ungdomsorganisationen Pingst ung ger stöd till ledarutveckling, underlag till riktlinjer för verksamheten och möjlighet att söka statliga- och kommunala bidrag.

The House STHLM är ett nytt ungdomens hus med 900 m²

The House STHLM är ett ställe för ungdomar mellan 13-19 år, det vill säga ungdomar som går i högstadiet och gymnasiet. Vi har 900 m² som fylls med aktiviteter och ungdomar. Mitt i Huddinge centrum, 1 min att gå från stationen i Huddinge.

Man kan hänga i vårt café eller spela spel, pingis, tv-spel, minifotboll, basket eller något av allt annat som händer. The House STHLM byggs av ungdomar, för ungdomar, och vill hjälpa dem att upptäcka och utveckla deras gåvor och talanger. En plats som är förebyggande mot droger och alkohol.

The House STHLM finns till av tre primära anledningar: Det skapar en plats där ungdomar kan vara. Ungdomar får delta i kurser i olika kreativa ämnen som skräddarsys efter ungdomars egna önskemål, samt möjlighet till resor med syften att hjälpa andra i behovet.

”Vi vill hjälpa ungdomar att hitta bra vänner, intressen och aktivera sig för att göra meningsfulla och roliga saker med livet.” – Josef Barkenbom, grundare & Initiativtagare.

För mer information kontakta:
Josef Barkenbom, grundare & initiativtagare
josef@sodertornkyrkan.se 0736401706

www.thehousesthlm.com

The HouseThe Housethehousesthlm.com

Följ oss på Facebook, Twitter och Instagram!

DEUS sthlm

Deus – är för dig som är ungdom i södra Stockholm. En plats där du får höra om kristen tro. Samtala, umgås och ha en skön kväll. Välkommen!

Följ oss på Facebook och Instagram!

Konfirmation

Konfirmationen är avsedd för ungdomar 14-15 år, dvs i årskurs 8. Kan vid önskemål öppnas också för dig som missat tillfället tidigare år.

För mer information kontakta:
Johanna Fjällid
johanna@sodertornkyrkan.se