Resa med Träffpunkt Södertörn 17 maj (Fullbokat med väntelista)

Categories: Nyheter

Lövstabruk

Vi åker via Stockholm och vidare i vårgrönt landskap genom Roslagen. Resan går mot Öregrund, den vackra trästaden med anor från 1400- talet. Vi gör en paus för att äta vår medhavda matsäck i friluftsområdet Tallparken, innan vi ser mer av kuststaden Öregrund.  Vi äter vår lunch i Öregrund.

Efter lunchen åker vi vidare mot dagens huvudmål Lövstabruk. Där får vi guidad busstur genom bruket, följt av rundvandring i den gamla 1700-talsherrgården och besök i kyrkan. På vägen åter mot Huddinge stannar vi vid Ulva kvarn för eftermiddagskaffe. Det är en gammal kvarnanläggning, där det numera finns hantverkare och en butik.

Väl mött till en trevlig resa!

Pris per person: 490 kronor, i priset ingår bussresa, lunch, eftermiddagskaffe samt guidad busstur på Lövstabruk, entré och guidning på herrgården.

Tid: klockan 08.00 beräknad hemkomst kl 19.00
Plats: Resan startar och slutar vid Södertörnkyrkan, Patron Pehrs väg 3-5, Huddinge
Medtag matsäck för förmiddagens rast.

Betalning, välj något av alternativen:

• bankgiro 231-6479 ange: resa 17 maj + ditt namn
  • swish 123 602 5449 ange: resa 17 maj + ditt namn

UPPDATERING: Nu är resan fullbokad, men använd samma länk för att komma med på väntelistan.

Anmäla dig här! Betala senast den 10 maj.
Har du frågor eller vill anmäla dig direkt till en person, kontakta Ingegerd Zackrisson tel 073 4476760.
Resan är öppen för alla intresserade.

bilda