SKIDLÄGER – Romme 2017

SKIDLÄGER – Romme 2017

The House STHLM och Södertörnkyrkan ordnar sportlovets skönaste skidresa! Vi åker till Romme som erbjuder bra skid- & snowboardåkning för alla nivåer. Det blir skid/snowboardåkning, aktiviteter, tävlingar och möten.

När?

2-4 mars 2017

Vi åker tidigt Torsdag morgon – Vi samlas utanför Växthus1 kl. 8:00 för att lämna så fort vi kan. Vi åker direkt till backen. Efter backen på lördag sätter vi oss direkt i bussen, äter och åker hemåt.

Hur gammal ska man vara?

Åk 7 och uppåt.

Hur bor vi?

Vi bor i en kyrka i Borlänge, en kort bussresa från backen. Vi kommer att sova i sovsalar. Det är alltså egen luftmadrass och sovsäck som gäller.

Skidåkning

Vi kommer att vara i backen torsdag, fredag och lördag. Liftkort köper var och en efter intresse.

ski1

Pris

1000kr + liftkortsavgift. Har du svårt att betala hela summan? Kontakta oss så jobbar vi på en lösning.

ANMÄL DIG I FORMULÄRET
19 februari är sista anmälningsdag. Man är inte anmäld förrän avgiften på 1000 kr är betald till BG: 231-6479.
Märk betalningen med Romme och ditt namn.

Vid frågor – kontakta Amos Josefsson

Mer info om packlista, exakta tider och övrig info kommer via mail när du är anmäld.

Anmälan är stängd då sista anmälningsdatumet har passerat.