Skidnöje i Moena – snösäkert och soligt

Följ med oss till en härlig skidresa till Moena i södra Dolomiterna (Italien). Här finns information om vår resa och boende samt hur du anmäler dig.

RESEINFO

Avresa med buss fredagen den 29 mars 2013 och återresa från hotell Someda den 5 april 2013. Sju övernattningar.

RUM

Det finns rum på hotellet för 54 personer. Alla rum har bad eller dusch och toalett. Flest dubbelrum samt några 3-4 bäddsrum och 2-3 enkelrum.

PRIS

Priser för resan med buss, boende, mat och allt det som finns beskrivet att ingår är cirka 5 000 kr.

INGÅR

• 7 övernattningar på hotell Someda med halvpension
  • 3-rätters middag inklusive s.k ”Valmeny” med salladsbuffet samt frukostbuffet
  • 1 kväll serveras speciell mat från regionen inom ramen av halvpension