Skidresa till Trysil v. 9

Vecka Nio Trysil 2015

Årets grymmaste skidresa närmar sig. Trysil har en av de största anläggningen i Norden och erbjuder mycket bra skid- & snowboardåkning. Vi har boende mitt i backen med ski in och ski out. Vi kommer ha aktiviteter, tävlingar & våra egna afterski-partys

Lägret arrangeras av Södertörnkyrkan Stockholm men är självklart öppet för alla oavsett vilken tro man har. Lägret är helt alkoholfritt.

Trysil vecka9

När åker vi?
v. 9, 28 februari – 4 mars 2016
Vi åker söndag eftermiddag den 28 februari. Är tillbaka 4 mars på kvällen.
Man kan välja att åka 4 eller 5 dagar. Sista dagen vet vi av erfarenhet att vissa inte åker i backen. Sista dagen åker vi i backen fram till kl 16 och sätter oss i bussen efter utcheckning.

Hur gammal ska man vara?
Åk 7 och uppåt

Vad kostar det?
Lägeravgiften är 2500 kr ingår det mat, boende, samt transport. Utöver detta tillkommer kostnad för liftkort. Man köper sitt Skipass själv via oss på plats.
Trysil prislista

Hur bor man?
Vi har 50 sängplatser i två stora stugor mitt i backen i Trysil. Stugorna ligger precis bredvid varandra.
Det är alltså bara knäppa på sig pjäxor, boots och sen ut och åka.

ANMÄL DIG.
Sista anmälningsdagen är 25 januari. Man är inte anmäld förrän anmälningsavgiften på 500 kr är betald till BG: 231-6479. Märk betalningen med Trysil och ditt namn.

Mer info om packlista, exakta tider och övrig info kommer via mail när du är anmäld.