Skidresa till Val di Sole i Italien v. 9, 2014

Nu är det dags att planera för vinterskidåkning och en riktigt skön resa till Italien. Vi reser i en modern turistbuss till dalen Val di Sole i nordöstra Italien. Där finns det möjlighet till skidåkning i Dolomiterna ända upp till 3000 meters höjd. Byn heter Terzolas och där bor vi i ett litet trevligt hotell som heter Pippohotel. www.pippohotel.it

Italien 2 Italien 1

RESINFO

Resa: Fredagen den 21 februari ca: kl. 10.00 från Huddinge centrum. Vi beräknas vara framme lördag eftermiddag lagom till middagen och för att kunna ordna med skidhyra och liftkort inför söndagens skidåkning. Hemresedagen den 28 februari åker vi skidor hela dagen, därefter ges det möjlighet att duscha, byta om och äta middag innan vi startar resan hemåt. Totalt 6 skiddagar.

Pris: 5150 kr per person för resa med buss, boende och halvpension (frukost och middag.) På hotellet finns också en spaavdelning som kan användas av de boende.

Italien 4 mindreItalien 3 mindre

Anmälan

Skicka in din anmälan. Vi skickar bekräftelse och mer info efter inbetald anmälningsavgift.

Anmälningsavgiften på 1000 kronor betalas in på bankgiro 231-6479      OBS! Det är begränsat antal platser.

[th-contact-form subject=”Anmälan till skidresa 2014″ to=”info@sodertornkyrkan.se” button_text=”Skicka din anmälan”]
[/th-contact-form]