Södertörn Gospel, en kör som är öppen för alla som gillar gospel, pop, soul på svenska och engelska!

Kören sjunger på konserter och gudstjänster i Södertörnkyrkan.
Vi övar i Södertörnkyrkan på onsdagar kl. 19:00-21:15. Vi har inga antagningskrav. Vem som helst får vara med och vi erbjuder dig att komma på våra tre öppna övningar varje termin (vecka 4, 5 och 6 2018) för att se om kören är något för dig. De öppna övningarna är också ypperliga tillfällen för dig att ta med din kompis, kollega och/eller granne. Linda Asp leder kören med hjälp av vår pianist Richard Rönnklint.

Vi (Linda & Richard) tycker onsdagskvällarna med Södertörn Gospel är en höjdpunkt på veckan. Vi hoppas att du vill komma och lysa upp onsdagskvällarna med oss!

Linda Asp

Kort info:

• Onsdagar 19:00-21:15
  • Du har möjlighet att prova på gratis de tre första övningarna på varje termin
  • 400:-/termin
  • Ingen föranmälan

Skicka ett mail till gospel@sodertornkyrkan.se om du har frågor.