Södertörn Gospel

Södertörn Gospel, en kör som är öppen för alla som gillar gospel, pop, soul på svenska och engelska!

Kören sjunger på konserter och gudstjänster i Södertörnkyrkan.

Vi övar i Södertörnkyrkan och har inga antagningskrav. Vem som helst får vara med och vi erbjuder dig att komma på våra öppna övningar varje termin för att se om kören är något för dig. De öppna övningarna är också ypperliga tillfällen för dig att ta med din kompis, kollega och/eller granne. Linda Asp leder kören med hjälp av vår pianist Richard Rönnklint.

Vi (Linda & Richard) tycker övningarna med Södertörn Gospel är en höjdpunkt på veckan. Vi hoppas att du vill komma och lysa upp torsdagskvällarna med oss!

Linda Asp

Kort info:

• Terminsstart hösten 2019 (ingen kör vt-19)
  • Du har möjlighet att prova på gratis i början på varje termin
  • 400:-/termin
  • Ingen föranmälan

Skicka ett mail till gospel@sodertornkyrkan.se om du har frågor.