Södertörn Gospel, en kör som är öppen för alla som gillar gospel, pop, soul på svenska och engelska!

Kören sjunger på konserter och gudstjänster i Södertörnkyrkan.
Vi övar i Södertörnkyrkan på torsdagar kl. 19:00-21:15. Vi har inga antagningskrav. Vem som helst får vara med och vi erbjuder dig att komma på våra två öppna övningar varje termin (vecka 41 och 42 2018) för att se om kören är något för dig. De öppna övningarna är också ypperliga tillfällen för dig att ta med din kompis, kollega och/eller granne. Linda Asp leder kören med hjälp av vår pianist Richard Rönnklint.

Vi (Linda & Richard) tycker övningarna med Södertörn Gospel är en höjdpunkt på veckan. Vi hoppas att du vill komma och lysa upp torsdagskvällarna med oss!

Linda Asp

Kort info:

• Torsdagar 19:00-21:15, start 11 oktober
  • Du har möjlighet att prova på gratis de två första övningarna på varje termin
  • 400:-/termin
  • Ingen föranmälan

Skicka ett mail till gospel@sodertornkyrkan.se om du har frågor.