Södertörn Gospel, en kör som är öppen för alla som gillar gospel, pop, soul på svenska och engelska!

Kören sjunger på konserter och gudstjänster i Södertörnkyrkan.
Vi övar i Södertörnkyrkan på onsdagar kl. 19:00-21:15. Vi har inga antagningskrav. Vem som helst får vara med och vi erbjuder dig att komma på våra tre öppna övningar varje termin (vecka 35, 36, 38) för att se om kören är något för dig. De öppna övningarna är också ypperliga tillfällen för dig att ta med din kompis, kollega och/eller granne. Stina Gustafsson och Linda Asp leder kören.

Vi (Linda & Stina) tycker onsdagskvällarna med Södertörn Gospel är en höjdpunkt på veckan. Vi hoppas att du vill komma och lysa upp onsdagskvällarna med oss!

Södertörn Gospel

Stina Gustafsson & Linda Asp

Kort info:

• Onsdagar 19:00-21:15
  • Du har möjlighet att prova på gratis de tre första övningarna på varje termin (onsdagarna 30 aug, 6 och 20 sept 2017)
  • 400:-/termin
  • Ingen föranmälan

Skicka ett mail till gospel@sodertornkyrkan.se om du har frågor.