Världsböndagen

Världsböndagen 7 mars 2014 kl. 13:00 i Huddinge kyrka.

Världsbönedagen-2014

Ekumenisk bönegudstjänst med kyrkorna i Huddinge. Tema 2014: Egypten

Välkommen!

Programmet för Världsböndagen 2014 är utformat av kvinnor i Egypten. Landet har gått igenom omvälvande händelser och framtiden syns oviss. Som bibeltext har våra systrar utgått från Jesu möte med den samariska kvinnan vid Sykars brunn.

Världsböndagen firas i mer än 170 länder runtom på vår jord den första fredagen i mars. Böner beds på mer än 1000 språk med början när gryningen kommer i Tonga och slutar 40 timmar senare i Alaska. I Sverige har vi varit med i 74 år och samlas på ca 400 platser.