En ny spännande fastighet står färdig i centrala Huddinge. Här finns såväl kombinerad kyrka-, konsert- och kongresshall som idrottshall med relaxavdelning, konferenslokaler, café, lounge och andaktsrum. Högst upp i huset finns sju hyreslägenheter.

Tanken med Växthus1 är att skapa en miljö där människor får energi, gemenskap och omsorg. Konceptet är det första i sitt slag i Stockholmsområdet. Olika verksamheter samverkar för att skapa en miljö för enskilt och gemensamt växande. Ett växthus som sätter människan i centrum.

I Växthus1 finns olika verksamheter med olika målgrupper och stor bredd under ett och samma tak. Södertörnkyrkan har med sitt initiativ bidragit till att skapa en miljö där gudstjänster och olika samlingar som församlingen ordnar delar utrymme med andra föreningar och företag, däribland Huddinge Konferens Center.

Aktiviteter i Växthus1 spänner över olika åldrar och livssituationer, till exempel finns småbarnsmusik för de allra yngsta, barndans, seniorgymnastik och aktiviteter för alla åldrar däremellan. Vidare finns såväl idrottshall för sportaktivitet som andaktsrum, lounge och relaxavdelning för vila och återhämtning. Mer information finns på www.vaxthus1.se.

Kommentera