VOLONTÄRSTRÄFF

Categories: Nyheter

Hej allihopa, engagerad eller inte. Vi är många som är med och hjälper till för att vår kyrka ska fungera och röra sig. Oavsett var du är med vill vi bjuda in dig till denna dag. Även du som är intresserad att vara med på olika sätt ska komma till denna samling.

Tisdagen den 27 augusti har vi vår volontärsträff för hösten. Vi startar klockan 18 med tillbedjan tillsammans. 18.30 gemensamt med alla. Och 19.00 går de olika volontärsgrupperna till sina respektive grupper.

Varmt Välkommen!