WEEKEND | 17-19 september

WEEKEND är ett läger med Södertörnkyrkans ungdomsverksamhet ”Seveneleven” som kommer genomföras på lägergården Lejdet utanför Rimbo. Alla mellan 13-25 är välkomna att vara med, så bjud gärna in vänner och syskon i rätt ålder som också vill ha en riktigt skön helg!

Upplägg:
Vi samlas klockan 16.30 på fredagen den 17e september vid Södertörnkyrkan och åker klockan 17 tillsammans i bilar till Lejdet. Vi stannar på lägergården fram till söndag morgon och kommer tillbaka till Södertörnkyrkan senast klockan 11, söndagen den 19:e september och är
med på församlingens gudstjänst (fram till cirka klockan 12.30). Det innebär två övernattningar på lägergården och att vi är borta i ett och ett halvt dygn ungefär.
Syftet med lägret är att vi ska få en helg där Jesus är i centrum och där ungdomarna ska få växa i sin relation med Jesus, inspirera varandra och lära känna varandra på ett djupare plan så att vår grupp flödar över i gemenskapsglädje!

På kvällarna och morgnarna kommer vi ha andakter och på dagarna kommer vi köra lekar, tävlingar, bada, fika och ha ett allmänt gött häng.

Mat:
I lägret ingår all mat. Vi kommer äta middag när vi kommer fram på fredagen. På lördagen äter vi frukost, lunch, middag samt fika tillsammans och på söndagen äter vi frukost innan vi åker tillbaka till Huddinge. Glöm ej att skriva med specialkost och allergier i anmälan!

Pris:
Priset för lägret är 200kr per person och då ingår transport, boende, all mat och en riktigt härlig gemenskap. Har du inte möjlighet att betala lägerkostnaden så vill församlingen gärna hjälpa till och se till att alla ungdomar kan följa med, kontakta ungdomsledare Isak Hansson i så fall.

Betalning:
Betalning sker till Södertörnkyrkans SWISH 123 602 54 49. VIKTIGT: som meddelande i betalningen ska ”WEEKEND” och deltagarens namn skrivas enl. exemplet: ”WEEKEND Anders Andersson”. Betalningen ska ske senast tre dagar innan lägret (14:e september).

Ledare och ansvariga:
På lägret kommer vi ha fyra vuxna ledare som är med under hela vistelsen:
Isak Hansson – Ansvarig ungdomsledare från Södertörnkyrkan
isak@sodertornkyrkan.se