Anmäl dig till WEEKEND 17-19 aug – för dig som är 12-18 år

Categories: Arkiv

Det är med den största glädjen vi presenterar WEEKEND – ett tonårsläger som arrangeras av Södertörnkyrkans ungdomsverksamhet DEUS. Är du mellan 12-18 år så ska du självklart åka med oss till Lejdet som är en lägergård utanför Rimbo, Uppland. Vi hoppas på dig, dina klasskamrater, vänner från laget – ja, alla som vill och kan!

Oavsett om du känner många eller ingen så kommer du lämna WEEKEND med vänner. Detta är en helg precis innan skolan startar – alltså är det ett perfekt sätt att avrunda sommarens lov med tävlingar, bibeln, gemenskap, lovsång och grym undervisning. Vi tror och ber att detta kommer bli en helg där du får lära känna Jesus.

Program

Det du nu behöver veta är att det kommer att vara incheckning 17/8 kl. 17:00-17:30. Utcheckning följt av avresa sker på söndagen 19/8 kl. 14:00. Där emellan kommer det hända massor av skoj som du kommer få veta mer om på plats.

Tema

FRIHET! Låter det inte fantastiskt? Du är fri och det är det undervisningen och lägret kommer kretsa kring; Frihet.

Boende/Packning

Du sover i sovsal och behöver därför ta med dig liggunderlag/luftmadrass, sovsäck och kudde. Ta och med oömma kläder & ombyte, handduk & badkläder, toalettartiklar och bibel. Har du ingen bibel så skriv det under övrigt i anmälningsformuläret – Vi vill gärna ge dig en!

Hitta till Lejdet

Lejdet ligger strax norr om Rimbo, lite utanför Rånäs. Denna lägergård ligger på Norrbyggebyvägen, 762 96 Rånäs och om du använder en GPS kan du slå in koordinaterna: Latitud 59.815418  Longitud 18.312793. Vi kommer se till att det finns några bilar som åker från Huddinge, så om du har förälder eller annan anhörig som är beredd att kunna skjutsa så är det välkommet. Vi har också sett över kollektiva resvägar med SL. Meddela oss gärna hur du gör!

Lägerkostnad

350 kronor.

Säkerhet

WEEKEND är ett drog- och alkoholfritt läger. Alla volontärer som är i kontakt med ungdomarna har uppvisat utdrag från Polisens belastningsregister och dessa vuxna volontärer ansvarar för ungdomarnas säkerhet och välmående.

Anmälan

Anmälan är stängd från och med 1 augusti, men om du fortfarande önskar vara med men missat att anmäla dig så maila Lägerchef Marcus för att checka av om reservplats.